Tot el que està escrit aquí és obra de Jere Soler

Si voleu veure l'altre blog que tinc feu click:

Saturday, June 19, 2010

Breu i estranya conversa entre un nudista i un integrista islàmic.

.


-Ho veus? -li deia l'home, amb la túnica i el turbant, al nudista que tot estranyat es mirava la dona de l'home del turbant amagada dins d'una burka -. La meva dona, dins del burka, està segura. Totes les dones que es treuen el burka, i que parlen amb homes que no són el seu marit, acaben sent tocades, masegades i molestades pels homes, que, torbats davant la visió dels seus cabells i del seu rostre, no poden dominar-se.
-Ja ho entenc -li respon el nudista.
-Llavors... ¿estàs d'acord amb mi en el fet que el burka protegeix la moral del meu poble?
-No ben bé -diu el nudista -. Això que dius em recorda el cas d'un home que va viure a la presó tota la seva vida. Quan va sortir, era incapaç de viure en llibertat; no sabia comportar-se com a persona lliure, i va acabar suplicant de tornar a la seva presó.
.
.

3 comments:

Ferran said...

Fa pensar, i això és bo, però de ben segur, el musulmà tenia una nova rèplica, hi ha gent que sempre en tenen una més, no per musulmà, que no és el que vull dir, si no per aquell qui cerca excuses, sempre en té una més per exhibir.
Deia Dani el roig, el del maig del 68, que si els pressionem en aquest sentit, cada dia veurem més burkes, però que si deixem a la seva població, a Europa, decidir, cada dia veurem més musulmanes en minifaldilla...

Anonymous said...

I ells, per què no porten burka? per què s'exposen a les mirades de les dones occidentals i desinhibides que poden sentir desig dels seus cossos d'home? Mai no ho entès. O és que pensen que les dones no tenen desitjos sexuals? disculpa la meva ignorància. Però és que penso que si ells no es tapen com elles, és perquè creuen que cap dona els mirarà? o és que pensen que ells tenen una voluntat fèrria i mai no sucumbirien als desitjos porcs d'una dona europea o americana?
o és que simplement són supermasclistes i no hi ha res més?

:-P

Clidice said...

és un diàleg molt difícil, perquè és com dos éssers que hagin fet un viatge en el temps, viuen en plans de realitat diferents, i així no hi ha entesa possible, només hi ha l'opció de la imposició, qui guanyarà? serà bo que guanyi qualsevol dels dos? per a qui o per a què serà bo?

amb el teu petit diàleg has resumit una cosa molt gran: la humanitat pensant-se a si mateixa.

per cert, l'integrista islàmic no hagués acceptat de tenir aquest mateix diàleg amb una dona nudista oi?